Σχετικά με το POLLO

Για Τσίπουρο στο Βόλο, για Κοτόπουλο στο POLLO! Από το 1992, η γεύση που Ξεχωρίζει!

Η Οικογενειακή Παράδοση που Ξεχωρίζει : Γνωρίστε το POLLO!

Απολαύστε Υψηλής Ποιότητας Γεύσεις και Ζεστή Φιλοξενία στο Ιστορικό για το νησί, POLLO

Το POLLO, ένα ιστορικό και οικογενειακό ψητοπωλείο, άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 1992, από 2 καλούς φίλους που ονειρεύονταν να προσφέρουν στους κατοίκους του νησιού γευστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Στηριγμένοι στην παράδοση, καινοτομώντας στις συνταγές και επιλέγοντας πρώτες ύλες με ιδιαίτερη προσοχή, το POLLO κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μόνιμων κατοίκων του νησιού.

Από τις πολλές νοστιμιές που διαθέτουμε, ξεχωρίζει το ψητό Κοτόπυλο Σχάρας που αποτελεί αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο των πελατών! Συνοδευόμενο με την special σάλτσα λεμόνι, μια μυστική συνταγήπου έχει περάσει από γενιά σε γενιά, το πιάτο μετατρέπεται σε μια ακαταμάχητη γαστρονομική εμπερία!

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το κπντοσούβλι μας, τους γύρους και τα καλαμάκια μας, όπως και το σπιτικό τζατζίκι μας το οποίο προσθέτει την τέλεια πινελιά σε κάθε γεύμα!

 

about us page img1
about us page img2

Η Ιστορία μας

Το 1992, 2 καλοί φίλοι με τις οικογένειές τους, αποφάσισας να συνεργαστούν ώστε να ροσφέρουν κάτι που έλειπε στο νησί. Ποιοτικό, Φρέσκο Κοτόπουλο Σχάρας και Χοιρινά Σουβλάκια, συνοδευόμενα από πίτες, πατάτες και σπιτικό τζατζίκι!

Το μαγαζί το ανέλαβε ο αδερφός του ενώς συνεργάτη και με πολύ αγάπη και αφοσίωση κράτησε στο μαγαζί τα ίδια υψηλά στάνταρ ποιότητας. Σιγά σιγά άρχισε να εμπλουτίζει το μενού και τις υπηρεσίες, ακολουθώντας τις τάσεις που επικρατούσαν.

Ενσωματώθηκε στην ομάδα ο τρίτος αδερφός και μαζί συνέχισαν με ίδια αφοσίωση και μεράκι να ψήνουν το υπέροχο κοτόπουλο σχάρας με την special σάλτσα λεμόνι. Πρόσθεσαν Γύρους σε πίτα, σουβλάκια καθώς και πρόσθεσαν διανομή κατ΄οίκων! Πλέον τα σουβλάκια και το υπέροχο Κοτόπουλο Σχάρας, ταξιδεύει και έρχεται ζεστό ζεστό στο σπίτι σας!

Το Ιανουάριο του 2019, ανέλαβαν το κατάστημα τα ανήψια των ιδιοκτητών, το δούλεψαν ένα έτος με βοήθεια και καθ΄οδήγηση των ιδιοκτητών . Περάσαμε στην δεύτερη γενιά λοιπόν και το φρεσκάρισμα και η αναναίωση ήταν απαραίτητη. Προσθέσαμε Χοιρινό Κοντοσύβλι και Κοκορέτσι και εκσυχρονίσαμε την ψηφιακή παρουσία του POLLO, προσθέτοντας ιστοσελίδα και social media προσπαθόντας να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στους πελάτες μας!

Το Κατάστημα έχει εξελίξει την ψηφιακή του παρουσία, δέχετε παραγγελίες On-Line και ετοιμάζεται για το δεύτερο μεγάλο του Φρεσκάρισμα! Το POLLO κλείνει 30 χρόνια παρουσίας και το φρεσκάρισμά του θα είναι ανάλογο της ηλικίας και ποιότητας του που έχει κρατήσει διαχρονικά!

the chef lafka about

Όλες μας οι παραγγελίες φτιάχνονται στο χέρι και κατά την παραγγελία σας.
Η ποιότητα και γεύση του τελικού φαγητού είναι ο στόχος μας.

 

Spicy jalapeno bacon ipsum dolor amet jowl brisket burgdoggen, meatball bresaola bacon boudin tri-tip pig pork fatback pork chop prosciutto short ribs pork belly. Ham boudin rump strip steak, porchetta drumstick picanha spare ribs sausage.

signature-white
προβολή